adres : Kraaienpad 1, 1509 AX Zaandam
Openingstijden : 09:00 tot 18:00
Reserveren : 075 615 6403

Arrangementen

food icoon

BRUILOFT

Het wordt de mooiste dag van uw leven, daar dragen wij graag aan bij! Proost met uw gasten op de toekomst en het geluk: wij zorgen ervoor dat al uw wensen uitkomen zodat het een dag wordt om nooit te vergeten! Neem contact op voor prijzen en meer info.


BARBECUE

Een heerlijke zonnige barbecue op een unieke locatie? Het kan bij de Kraai! Geniet in de zon op ons terras van het beste vlees, mooie salades, een drankje en nog veel meer. Mocht de zon zich even niet laten zien dan hebben we ook hier oplossingen voor. Neem contact op voor prijzen en meer info.


PANNENKOEKENARRANGEMENT VOOR KINDEREN - € 8,95

Voor de kleine mensen hebben we een geheel eigen arrangement. Het kinderpannekoekenarrangement bestaat uit een “doe-het-zelf” Kinderversierpannenkoek, een glas frisdrank naar keuze en een ijsje toe.


KOFFIE MET GEBAK

U bent altijd welkom om bij ons gezellig een kop koffie te komen drinken. Speciaal voor u hebben we verschillende arrangementen met wat lekkers. Een kopje koffie met appeltaart, twee kopjes koffie met luxe gebak, alles is mogelijk! Ook wanneer u speciale wensen heeft zoals suiker- of glutenvrij gebak houden wij hier graag rekening mee.

- 1x Koffie en 1x Appelgebak - € 6,25
- 2x Koffie en 1x Appelgebak - € 7,75
- 1x Koffie en 1x Luxe gebak - € 6,75
- 2x Koffie en 1x Luxe gebak - € 8,25


PANNENKOEKENLUNCH - € 15,95

Dit arrangement mag uiteraard niet ontbreken. Voor de liefhebber een heerlijke pannenkoek naturel/kaas/ham/spek/appel maar daarbij ook nog lekkere, heldere, verse groentesoep. Dit allemaal met onbeperkt koffie en thee.


ZAANSE KOFFIETAFEL - € 17,95

(met kroket: € 2,50 extra)

Op de Zaanse Schans kunt u uiteraard ook genieten van een Zaanse koffietafel. Naast de heerlijke broodjes, divers beleg, vers fruit, groentesoep en onbeperkte koffie en thee krijgt u er een Zaanse molenbitter bij! Een kroket behoort ook tot de mogelijkheden en kunt u erbij bestellen tegen een kleine vergoeding.


HOLLANDSE KOFFIETAFEL - € 15,95

(met kroket: € 2,50 extra)

Naast de Hollandse pannenkoeken bieden wij u ook een echte Hollandse koffietafel aan. Geniet van de broodjes, het fruit, de groentesoep en drink onbeperkt koffie en thee! Een echte Hollandse kroket behoort ook tot de mogelijkheden en kunt u erbij bestellen tegen een kleine vergoeding.